Bent u benieuwd wie wij zijn?

088 447 9900

Over ons

Wie zijn we?

SGT (Service Groep Twente) is in 2014 als origine ontstaan als samenwerkingsverband van zes aandeelhouders. Wij opereren echter als een zelfstandige, innovatieve organisatie met focus op beheer, service & onderhoud van installaties. Daarnaast verzorgen we inspecties van allerlei aard. Tot de klantengroep van SGT behoren onder andere bedrijven, scholen, zorginstellingen en woningcorporaties. Onze kracht: het leveren van specialistische en integrale oplossingen.

Wat kunnen we bieden?

SGT kent korte lijnen, waardoor flexibele, snelle service en vlotte reactiesnelheid gegarandeerd zijn. Wij begrijpen vraagstukken op het gebied van energiebeheersing, duurzaamheid en veiligheid als geen ander. Onze kennis en ervaring is het slimmer inrichten en goed onderhouden van installaties. Dit leidt tot kostenverlaging en een langere levensduur van uw installatie. Een belangrijk hulpmiddel hierbij kan een Gebouw Beheer Systeem (GBS) zijn, waardoor installaties op afstand kunnen worden beheerd. Op basis van dit beheer brengen we de risico’s en conditie van de installaties in beeld en geven we u advies. Op deze wijze kunnen we snel en adequaat anticiperen op eventuele storingen. Voor nadere informatie kunt u onze diensten bekijken.

Hoe borgen we kennis en welke zekerheden kunnen wij u bieden?

Door technologische ontwikkelingen op de voet te blijven volgen en onze medewerkers te stimuleren zichzelf te blijven ontwikkelen hebben wij de meest recente technologische kennis in huis. Op deze manier proberen wij innovatief te blijven en een ambitieus werkklimaat te creëren.

SGT is een erkend installatiebedrijf, aangesloten bij Techniek Nederland. Dit geeft onze klanten de zekerheid dat ze terug kunnen vallen op alle mogelijke garanties. Een prettig en comfortabel gevoel.