Ahum! Binnen 2 uur bij u op de stoep?

088 447 9900

Zo maken wij het verschil

Onze gedreven medewerkers streven altijd naar maatwerk, gekoppeld aan kwaliteit. Denkend in integrale oplossingen staan we altijd voor onze klant klaar. Dat vereist enorme betrokkenheid bij verhuurders, bewoners en eindgebruikers, waarbij aandacht en zorgvuldige communicatie centraal staat. Voorkomen van hinder, zo geruisloos werken en uitstekende informatievoorziening zijn voor SGT dagelijkse kost. Zo maken wij hét verschil.

Beheer

Voor beheer van uw installaties, van klein- tot grootschalig, biedt SGT een beproefde resultaatgerichte totaalaanpak. Met een veelzijdig team van technische professionals bieden wij een heldere en doeltreffende aanpak op maat.

Lees meer

Service & Onderhoud

SGT beheerst qua service en onderhoud alle disciplines op het gebied van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.

Lees meer

Omgevings-
communicatie

De professionals van SGT hebben een uitstekende ‘sociale antenne’ en beschikken over goede communicatieve vaardigheden. Om onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen, zorgen wij voor korte en rechtstreekse lijntjes en een uitstekende informatievoorziening.

Lees meer

Veiligheid & Gezondheid

SGT zorgt voor comfortabele, veilige en gezonde installaties. Thuis en op het werk. Periodieke inspecties en onderhoud zijn hierbij van groot belang.

Lees meer

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Lees meer
Labtop Schoot

Wij ontzorgen onze klanten volledig

Dankzij korte lijnen, aandacht en een vast aanspreekpunt weten wij bewoners en eindgebruikers altijd te vinden en zijn ons ook. Vertrouwen is hierbij de basis. Dankzij deze werkwijze ontzorgen wij klanten volledig.